Fietsenwinkel Utrecht centrum

Fietsenwinkel in Utrecht centrum

Maak kennis met Fietsen Favoriet, een fietsspecialist met twee vestigingen in het centrum van Utrecht. In onze fietsenwinkels kunt u terecht voor een ruim aanbod van zowel nieuwe als tweedehands fietsen. Daarnaast mogen wij onszelf gerust een allround fietsenwinkel noemen, want wij verzorgen ook het onderhoud en eventuele reparaties aan uw fiets. U kunt dus ook altijd bij ons terecht na uw aankoop!

Allround specialist

Wij weten ons als fietsenwinkel in Utrecht centrum te onderscheiden van anderen. Niet alleen omdat wij gespecialiseerd zijn in ieder fietsenmerk, ook zijn wij van alle markten thuis. U kunt namelijk ook na uw aankoop bij ons terecht voor onderhoud of reparaties. Daarnaast verkopen wij ook talloze onderdelen voor uw fiets of scooter. Denk bijvoorbeeld aan zadels, helmen, sloten, tassen en nog veel meer.

Voor ieder wat wils

In onze fietsenwinkel in het centrum van Utrecht vindt u zeker weten de fiets waar u naar op zoek bent. Wij richten ons namelijk op het brede publiek, wat betekent dat wij fietsen hebben in alle prijsklassen. Ook hebben wij allerlei betrouwbare merken in ons assortiment die wij tevens vakkundig kunnen repareren. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen om de perfecte fiets te kiezen.

Onze fietsenwinkels zijn gevestigd in Utrecht centrum, aan de Sweder van Zuylenweg en aan de Merelstraat. Al onze adresgegevens en ons telefoonnummer vindt u op de website. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over een specifieke fiets of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om even te bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Fietsenwinkel Utrecht centrum