Fietsreparatie Utrecht

Fietsreparatie in Utrecht

Een lekke band of ander mankement aan uw fiets is natuurlijk erg vervelend, vooral wanneer u uw tweewieler dagelijks gebruikt. Bij Fietsen Favoriet in Utrecht voeren we graag uw fietsreparatie uit zodat u snel weer de weg op kunt. Een uitstekende service staat bij al onze diensten centraal. Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kunt voor onderhoud en indien gewenst stemmen wij uw fiets ook af op uw lengte.

Regelmatig onderhoud is erg belangrijk bij een fiets. Niet alleen heeft u zo langer plezier van uw tweewieler, ook weet u zeker dat alles werkt zodat u veilig de weg op kunt. Hetzelfde geldt natuurlijk ook wanneer er een onderdeel kapot is. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten maken door een professional.

Ruim assortiment fietsen

Het kan natuurlijk ook zijn dat uw fiets aan vervanging toe is, of dat een reparatie te duur wordt. In dat geval adviseren wij u graag bij de aanschaf van een nieuwe of tweedehands fiets. Wij richten ons met ons assortiment op het brede publiek. Dit betekent wat wij voor ieder budget een passende fiets hebben. Wij verkopen onder andere fietsen van de merken Batavus, Gazelle, Sparta en Spirit.

Als allround fietsenwinkel zijn wij u dus graag van dienst, of het nu gaat om de aanschaf van een (nieuwe) fiets of scooter, of een fietsreparatie in Utrecht. Kom gerust eens bij ons langs wanneer u nog vragen heeft of nieuwsgierig bent naar ons assortiment. Wij hebben twee vestigingen in Utrecht, u vindt de adresgegevens op de website.

fietsreparatie utrecht