Omafiets Utrecht

Omafiets kopen in Utrecht?

Bent u op zoek naar een mooie en betaalbare omafiets in Utrecht? Bekijk dan eens het ruime assortiment van Fietsen Favoriet! Wij staan dagelijks voor u klaar en kunnen u adviseren bij uw aankoop. Ook kunnen wij de fiets exact op maat maken voor extra fietscomfort. Dit kan tevens diverse lichamelijke klachten voorkomen!

Bekijk ons aanbod online

Op onze website vindt u al een gedeelte van ons assortiment omafietsen in Utrecht. De meeste omafietsen zijn van betrouwbare merken als Gazelle of Batavus. U kunt verdere specificaties van de fiets ook op onze website bekijken. Denk bijvoorbeeld het aantal versnellingen, wielmaat, verkrijgbare kleuren en eventuele bijzonderheden. Wilt u liever ons complete aanbod bekijken en eventueel vast een rondje fietsen? Kom dan zeker eens langs bij Fietsen Favoriet. Wij hebben twee vestigingen

Wij vinden het belangrijk om voor ieder budget een passende fiets aan te bieden. Daarom hebben wij ook een ruim assortiment van diverse, betrouwbare merken. Niet alleen verkopen wij omafietsen in Utrecht, ook voor racefietsen, stadsfietsen en scooters kunt u bij ons terecht! Loop eens binnen en laat u verrassen door onze prettige service. Deze service stopt overigens niet na de aankoop, want ook voor onderhoud en onderdelen kunt u altijd bij ons terecht. Wij adviseren u graag.

Neem gerust contact op

Heeft u een mooie fiets op de website gezien en heeft u een vraag? Schroom niet om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is 030 244 1660. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

Omafiets Utrecht