Scooter kopen Utrecht

Scooter kopen in Utrecht

Wilt u graag een scooter kopen in Utrecht of omstreken? Loop dan eens binnen bij Fietsen Favoriet. Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing en adviseren u hier natuurlijk graag bij. Zo is het ook mogelijk om een tweedehands scooter bij ons aan te schaffen.

Bij ons maakt het niet uit wat voor soort scooter u zoekt, u slaagt gegarandeerd. Wij hebben namelijk een ruim assortiment van diverse merken, waaronder BTC scooters, Peugeot, Tomos en Vespa. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u natuurlijk meer vertellen over ons assortiment. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken. Gaat u toch liever voor een tweedehands scooter? Vraag dan gerust eens naar de mogelijkheden, wij krijgen regelmatig scooters binnen. Uiteraard kijken wij deze grondig na voordat wij deze verkopen. Zo weet u zeker dat u nog jarenlang plezier zult hebben van de scooter!

Kom eens langs!

Wij nodigen u van harte uit in onze winkel, waar u niet alleen fietsen maar ook scooters kunt kopen. Bij ons in Utrecht staat een prettige service centraal. Met meer dan 11 jaar ervaring kunt u bij ons rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Indien gewenst bent u na de aanschaf ook welkom voor aanpassingen en/of reparaties aan de scooter.

Heeft u een vraag over het kopen van een scooter bij ons in Utrecht? Of heeft u een specifieke scooter gezien waar uw interesse naar uitgaat? Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord! Ons telefoonnummer is 030 244 1660. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier, wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

Scooter kopen Utrecht