Stadsfiets Utrecht

Stadsfiets kopen in Utrecht

Een stadsfiets is erg populair onder de Nederlandse bevolking en wordt veelvuldig gebruikt. Daarom hebben wij bij FietsenFavoriet in Utrecht een ruim aanbod van stadsfietsen, zowel nieuw als tweedehands. Wij verkopen diverse betrouwbare merken, zoals Batavus, Gazelle, Sparta en Spirit. Dankzij onze specialisatie in al onze merken, kunnen wij iedere fiets repareren. Wij nodigen u van harte uit in onze winkel om een kijkje te komen nemen.

Dankzij ons ruime assortiment van diverse merken is er voor ieder wat wils. Wilt u bijvoorbeeld liever veel versnellingen of een achterdrager? En gaat u liever voor een klassiek of een modern model? Er zijn allerlei opties wanneer u een fiets koopt. Wellicht dat u er zelf niet uitkomt, in dat geval kunnen wij u natuurlijk altijd adviseren wanneer u langskomt. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken.

Bekijk ons aanbod online

Op onze website kunt u een groot gedeelte van onze stadsfietsen te Utrecht bekijken, maar u kunt natuurlijk langskomen bij één van onze vestigingen. Wij zijn u graag van dienst. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Dit betekent dat u ook ná de aankoop nog bij ons terecht kunt voor onderhoud en/of reparaties. Eventueel kunnen wij ook een fiets verhuren wanneer u uw fiets niet kunt missen maar er toch een reparatie plaats moet vinden.

Heeft u een vraag over FietsenFavoriet? Of heeft u een mooie stadsfiets bij ons in Utrecht gezien? Vraag dan gerust om meer informatie door contact op te nemen. U vindt ons telefoonnummer op de website.

Stadsfiets Utrecht