Studentenfiets Utrecht

Studentenfiets kopen in Utrecht

De studentenfiets is erg populair in Utrecht en eigenlijk ook onmisbaar wanneer u in het centrum woont. Daarom hebben wij bij FietsenFavoriet ook een groot aanbod van zowel nieuwe als tweedehands fietsen in diverse prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar een fiets met veel versnellingen of met een achterdrager, u vindt het bij ons zeker weten! Er is bij ons voor ieder wat wils!

Bij FietsenFavoriet in Utrecht koopt u studentenfietsen die nog jarenlang mee kunnen. Wij controleren iedere fiets namelijk uitvoerig en verkopen deze pas wanneer deze veilig is en eventuele kapotte onderdelen zijn vervangen. Omdat wij bekend zijn met ieder merk en de nodige kennis dus hebben, kunnen wij fietsen van ieder merk repareren. Dit zorgt ervoor dat uw fiets al snel klaar is en u deze direct mee kunt nemen. Uiteraard stopt onze service niet bij de aankoop. Ook naderhand kunt u altijd bij ons terecht, bijvoorbeeld voor onderhoud en/of reparaties. Vergeet niet dat onderhoud aan uw fiets zeer belangrijk is. Niet alleen om het fietsplezier te vergroten maar ook om langer te genieten van uw fiets.

Neem gerust contact op

Heeft u een vraag over ons aanbod van studentenfietsen in Utrecht? Of bent u op zoek naar een specifiek type fiets? Bekijk dan onze webshop of neem direct contact op. Er staat altijd een expert voor u klaar die u helpt in uw zoektocht. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste dienstverlening, en dat tegen wel zeer voordelige prijzen.

Studentenfiets Utrecht